Ha azt vesszük, egész hamar összecsomagoltunk :) Dobozokban és zsákokban létezünk ugyan, de hamar ment azért. Egy öt hónapossal ez nem kis bravúr, irtó büszke vagyok magunkra.

Holnap költözünk. 

Nyertünk egy plusz órát, hiszen pont óraállítás van éccaka.

Addig még élvezzük együtt az utolsó napunkat :) Sütőtöközve, sétával, hullóleveles - napsütéses - fáradt őszes - kockaköves - pirosra szélkifújós - beszélgetős nap ez.

Holnap valószínűleg este összebújunk és elsiratjuk a Frankel Leó úti lakot... de Petya szerint nagyon klassz, hogy a halottak napját már az új helyen ünnepelhetjük. Mondtam én neki, hogy beteg, de már rég tudja...

Ma vagyunk itt utoljára. Szívösszeszorítós. Bárcsak lehetne falakat tologatni! Bárcsak lehetne szobákat varázsolni! Dehogy mennénk mi bárhová is!

De nem lehet. Fejet hajtunk, és megyünk.

Holnap.

 

Szerző: Gizibaba  2010.10.30. 15:18 Szólj hozzá!

Címkék: költözés nap utolsó megyünk

A bejegyzés trackback címe:

https://gizibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr62409835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása