Pont két éve annak, hogy TANULOK.

A szeretetről... Ami kimerülhetetlen, képzeletet felülmúló, minden fölé emelkedő, elpusztíthatatlan, és erőt adó. Egy kalimpáló pici csomag, egy érzékeny ÉLET létrejötte nyomán fakadó örök kötődés, ami nem hasonlítható semmilyen korábbi vonzalomhoz sem. Túláradó és ösztönös, természetes és hatalmas.

A türelemről... A várakozásban, a probléma felismerésében és megoldásában, a necces helyzetekben, a feszes pillanatokban.

A fáradtságról... Az éjszakai összebújásban, a nappali kávé fölötti merengésben, az elsimuló csendekben, a harsány zajokban. Ami szétárad és uralkodik, és ami legyőzhetetlenségében is legyőzhető, észrevétlenül elsuhanó, békésen elmélázó, és valahogy mégis mosolygó.

201205044376.jpgAz örömről... A létezésben, a fejlődésben, a reggelekben és estékben, a hangokban, a mozdulatokban, az illatokban, a tapasztalásokban megbúvó, csendes örömről, ami vasbeton-szilárdan átitatja az időt.

A vidámságról... A közös élményekben, a játékban, a puszta létezésben. A házban, a kertben, az utcában, a városban, a hipermarketekben, az univerzumban mindenhová elkísérő vígságról, ami velünk jön bárhová.

A családról... A gyarapodásról, a kötődésről, a gyökerekről, a találkozásokról, a napokról, az időről.

A szerelemről... Az összeforrásról, az alakulásról, a változatlanul létezőről, a vigasztalóról, a bátorítóról, a KETTŐ-ről. 

Az önfeláldozásról... Az észrevétlenül besurranóról, a fáradtságosan kitartóról, a legfontosabb-ról.

A fejlődésről... Az előre mutatóról, a nap mint nap előfordulóról, a katartikusról, a nyomon követésről, az úton haladásról és arról le nem térésről. A könnyed előrelibbenésről. A visszatarthatatlanul természetesről, a csodálatosan kibontakozóról.

Az ízlésről... A módosulásról, a finomodásról, az árnyalatokról, a hangulatokról, a stílusról. 

A vágyakról... Amik alakulnak, formálnak és formálódnak, diszkréten várnak, elemi erővel előtörnek, és beteljesülnek.

A barátságról... Átalakulóról, kőbe vésettről, múlóról, születőről és újjászületőről. Átértékelésről, elfogadásról, elengedésről, befogadásról, beszüremlésről, véletlenről és váratlanról. 

A fegyelemről... Az ön és a más fegyelméről, az akaratról, elsődlegességről és sokadlagosságról, fontosságról és fontostalanságról. 

Az összetartozásról... A kimondatlanul, bilincsek nélkül stabilan létező, gyémántba karcolt erőről, a masszív tényről.2éves.jpg

A bátorságról... Az ijedtségről, a félelemről, az aggódásról, a helytállásról, a szabadon engedésről, a szárnypróbálgatásról, a megacélozóról. 

A boldogságról

A LÉNYEDRŐL, ami lenyűgözően intelligens, kacagtatóan kedélyes, vidáman huncut, összebújósan védtelen, csibészesen különös, különösen csibész. 

Pont 2 éve annak, hogy velünk vagy.

Drága kisfiam, nagyon szeretlek.

Anya

Szerző: Gizibaba  2012.06.08. 00:11 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gizibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr664572740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása