...szoba.

Ugyanis, előkerülnek lassan azok a cuccok, amiket innen-onnan ajándékba kaptunk. Amik színesek, zörögnek-csörögnek, pihepuhák, rághatóak, viccesek és JÁTÉKOK. 

A favorit ezek közül először a pihenőszékre erősített Három Medve közössége, névszerint Éliás, Tóbiás, és Egytáldödölle (apád keresztelt, ne engem vonj kérdőre!). Működése nagyon egyszerű: a pihenőszékben (továbbiakban: Gyanakvószék) kalimpáló Botkancs mozgásával egyidőben elkezdenek himbálózni a cimbik is, mely előfordulást a kisfiacska mélységes és rendkívül határozott gyanakvással figyel a szeme sarkából. Különösen a kék medve (= Éliás) baromi gyanús, hosszú percekig kötelező figyelni, nehogy suttyomban bármi. Vagy valami. Így aztán összefoglaló nevükön a Gyanúsítottak igen korán megoldást hoztak a "hajat kéne mosnom" problémakörre, éljen, éljen!

A második számú kedvenc a zenélő forgó, apa szerint ShowMustGoOn. Mert mindig, állandóan mennie kell. Csak úgy a jó, ha csendben imbolyog, az silány előadás... Úgyhogy a rabszolgák felváltva járnak felhúzni, és mikor már lassul, elgyötörten pillognak a másikra, hogy "te jössz". Beni szerint az ilyen zenélő forgókat olyan emberek tervezték, akiknek soha nem volt gyerekük - és igaza van! Ugyanis, nekünk rém szórakoztató látvány, de ha belegondolunk, hogy a gyerek alatta fekszik a kiságyban és felfelé pillog, akkor négy pár talpat figyelget, ugyanis ezek függőlegesen lógnak lefelé, nem ám a hátuknál fogva... Ennek ellenére a talpak is igen érdekesek lehetnek, mert a gyerek eddig még nem szólt, hogy baja lenne velük.

A háztartásunkban legalább nyolc Micimackó is van. Nem, fogalmam sincs, hogy kerültek ide, ugyanis soha annyira nagy Micimackó fun nem voltunk, hogy indokolt lenne ez a jelenség. Egyszerűen valószínűleg mindenkitől azt kaptunk. Azért Botkónak bejön a medve is, különösen a kezéhez nőtt műanyagok, amik a meséből, ha jól emlékszem, még hiányoztak :)

A rózsaszín virágos házinacim kedvelhetőségén pillanatig sem csodálkozom, szerintem is irtó aranyos és csini. Az apró virágok egészen sokáig szemlélhetőek, tapicskolhatóak, és nem sértődnek meg akkor sem, ha hirtelen egészen konkrét gyanakvás alanyai lesznek.

A legnagyobb meglepetés azonban az 500 forintos, akciós IKEA ágyneműgarnitúrajátékként való definiálása: a nagyágyban Botkó simán elgügyög egy órát a piros és narancssárga pöttyöknek, és igyekszik valahogyan azt is megoldani, hogy igaziból is a kezeibe kerüljenek. Eddig szerencsére kevés sikerrel, különben vehetünk új ágyneműt már megint...

Szerző: Gizibaba  2010.09.08. 09:45 1 komment

Címkék: játék micimackó ágynemű gyanúsítottak sómasztgóon

A bejegyzés trackback címe:

https://gizibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr972279707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nojka 2010.09.10. 20:08:35

A gyanúsítottakon felröhögtem.
süti beállítások módosítása