Majd akkor úgy lesz, hogy nem ülünk ám itthon, hanem jövünk-megyünk. Szokja ez a gyerek a közlekedést, mert nehogymár miatta bezárkózzunk! Hiszen annyi gyerekbarát program van, és annyi jó hely, ahová kisbabával is simán lehet menni, nyilván mi ahová csak lehet, ellátogatunk majd. - gondolja a naív anyuka és apuka. 

Az igazság az, hogy a franc se gondolta, hogy létezik bébi a Földön, aki gyűlölködik a babakocsira, és ha belekerül, először csak lilára ordítja a fejét, majd hirtelen nem vesz levegőt, és várja a hatást. Nem marad el, ez garantálható...

"Nem igaz, hogy az embernek nincs öt perce egy kisbaba mellett magára, hiszen zuhanyozni sittysutty le lehet, egy borotvával a szőrtelenítés is pikkpakk megoldható, a fodrász háromhavonta simán belefér, a kozmetikus is. A manikűröst és a pedikűröst meg hírből is alig ismerem, hálistennek sosem volt rá szükségem." 

Ebből a megvalósulási faktort nem merem ideírni, legyen elég annyi, hogy Töki és én összeköltöztünk a nagyágyba, és volt olyan nap, mikor Petya este hazaérkezve kivette a kezemből a csemetét, hogy igyak valamit... Hurrá, fitt anyuci :)

Aztán nem a gyerek javult meg, hanem a szülei lettek némiképp immunisak szegényre: már nem volt tragédia, ha sírt a Vuvuzela, az az öt perc kibírható, míg anya reggelizik, főz, vagy épp fogat most. A többi időben úgyis élelmezés folyik, Cummancsoskodás, szeretgetés, összebújás. És a séták is megoldódtak a jó öreg Kenguru nevű szerkezet segítségével :)

Szerző: Gizibaba  2010.09.07. 17:50 2 komment

Címkék: ápoltság vuvuzela összeszokás

A bejegyzés trackback címe:

https://gizibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr142278315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nojka 2010.09.10. 19:54:00

Talán nem érdektelen, hogy a kép hátteréből (Vapiano, ugye?) beazonosítható, hogy Boti itt éppen az újlaki Sarlós Boldogasszony templomát szemléli, igaz a rá jellemző gyanakvó érdeklődéssel. Azért nem tudja eltitkolni a lenyűgözöttségét.

Gizibaba 2010.09.12. 13:16:13

@nojka: a helyszínazonosítás csillagos ötös!!! :)))
süti beállítások módosítása