A gyerek nem vigyorog. Gáz. 

Tuti, mindenki gyereke vigyorog már, meg gőgicsél... Azt most hagyjuk, hogy a Mások Gyereke átalussza az éjszakát és vendégségben tündérien elvan, mert emiatt folyton besárgulok. (az irigységtől, no)

Yokkermokknak esze ágában sincs vigyorogni. Szerinte az élet kemény, és felelőtlen az, aki vígan elsuhan efelett a megrázó tény felett. Különben is, élénk érdeklődés közben egyszerre még a vigyorgásra is koncentrálni baromi fárasztó. Úgyhogy anyában tovább halmozódik a kétségbeesés, miszerint a kisfia már rég megbánta, hogy ebbe a finoman szólva is különös családba született bele. Mire anyuka mindenkinek elsírja ebbéli bánatát, a gyerek egy reggelen spontán akkorát mosolyog, hogy esküszöm, a Nap is attól süt ki az égen. :) Vannak gödröcskéi!!! És megismétli a vigyort bármikor, akárhányszor csak rámnéz!!! 

Kedvel! Határozottan!

Imádom...

 

 

 

Szerző: Gizibaba  2010.09.08. 09:58 2 komment

Címkék: mosoly vigyor gyanakvás

A bejegyzés trackback címe:

https://gizibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr162279732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nojka 2010.09.10. 20:11:15

Elképzelhetőnek tartom, hogy eddig egyszerűen nem látta jól a dolgokat. Olyan homályos és bizonytalan volt minden. Mostanra kitisztult a kép, élesen látja anyát és így sokkal bizalomgerjesztőbb az egész világ. Soha nem felejtem el, amikor harmadikos koromban észrevették a szüleim, hogy nem látok élesen, és kaptam egy szemüveget, amit feltettem és napokig le voltam nyűgözve, hogy a világ milyen gyönyörű élesen. Addig nem tudtam, hogy amit én látok, az egy homályos, párás tükör által nyújtott torzítmány.

Gizibaba 2010.09.12. 13:14:44

@nojka: Simán lehet... bár azt jobban eltudom képzelni, hogy a kiélesedő vilég és a szüleinek tiszta látványa mégjobban kétségbeejti :)))
Na jó, nem. Kedvel minket, ez biztosan látható mostmár :)
süti beállítások módosítása