Lássuk, mitől "gyönyörű" egy újdonsült anyuka...

Előszöris, az egész napos strapától derékszögben behajlik, annyira be van állva a dereka. Mindez annak ellenére, hogy soha azelőtt nem volt derék- vagy hátfájós.

Aztán, a szoptatástól hullik a haja, így a homloka kétoldalán (mit szépítsük) teljesen kikopott, és feljebb is annyira ritka a szőrzet, hogy minimum valami halálos betegségnek néz ki, vagy annál is sokkal rosszabbnak. Én ezt a jelenséget "Mikiegerezés"-nek hívom. Mentségére szóljon, hogy már nőnek az új hajak. Most egy centisek, tíznél jubilálunk. És egyelőre nem tudom eldönteni, hogy melyik nézett ki butábban: mikor kopaszodtam, vagy most, hogy babahajak nőnek rajtam. Mondjuk egy ideig egyre jobban "hajaztam" a Tökire, de aztán ez szerencsére elmúlt.

A friss mama, hogy legyen teje, szénhidrát és kalóriadúsan táplálkozik, minek következtében rohamosan hízni kezdett, és ez nem csak amorfosodáshoz vezet, hanem egyúttal mozgásképtelenséghez is. A vad hormonális változások hatására arca pattanásosodik, de ez legalább nem új jelenség. Viszont továbbra sem szép, és most arcot  napoztatni sincs idő/lehetőség. 

A csudafitt kismami keblei a szoptatástól eleinte őrülten szexik voltak... Most is vadítóak, de ezt a hatást nem férfiemberre gyakorolják, hanem a tulajdonosra, aki láttukon elmélázva időnként sikítófrászt és/vagy sírógörcsöt kap a tükör előtt. Na jó, nem ennyire durva a helyzet, de legalább a melleim sosem voltak a legszebb 10 testrészem között (a kezeim ujjaira szerencsére semmilyen hatással nem volt a szülés:) )

A kicsi mami szeme körül gyönyörű karikák jelentkeznek: legyen a nevem mától Alice Cooper! Viszont, hogy kompenzáljak is, ügyes ráncosodással leplezem a beesettséget. (Újabban szemránckrémet használok, jesszus!)

A nemrég szült nő ruhatára trendi és szexi cuccokból igencsak mínuszos, erőteljes vákuum tapasztalható a méretben pont jó ruhák területén is. A terhesnacik derékban már nagyok, a korábbiak lassan kicsik lesznek, ha nem állok le a zabálással. Új textíliák vásárlása nem lehetetlen, viszont a ruhapróba (időhiány miatt) teljesen kizárt, úgy meg nyúljon mellé inkább a Holleanyó.

Hát nagyjából így áll a mérleg. Csodálom, hogy a fogaim még megvannak... És hogy még van férjem :)

Baj, ha ide most nem csatolok képet? :D

 

Szerző: Gizibaba  2010.10.09. 13:19 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gizibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr982358071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nojka 2010.10.11. 13:26:54

Ez az egész tök kamu! Egyet elismerek, ruhát próbálni=lehetetlenség.
süti beállítások módosítása