Nosaszongyahogy: kicsi fiam mától hivatalosan is egyfogú :) Megvan az első komoly reszelője; mégpedig a bal alsó egyes "személyében". 

Naná, hogy Petya már nem hitt nekem, mikor hurrázva felhívtam: végre tényleg, igazán, érezhetően és láthatóan foga nőtt első ivadékunknak. Mégsem nő fel fogatlanul, mégsem kell örökké pürésítenem, és mégsem a megfelelő mennyiségű nyálra lesz kénytelen hagyatkozni, ha kiflit szeretne cummogni a későbbiekben is. Mivel annyiszor reméltem már, hogy "na, most, ma biztosan végre kibújik!" - de nem, állandóan csak mintha volt és majdnem, így érthető, hogy a másik egészem kételkedett picit. Azonban estére megbizonyosodott a csodáról: a Tökinek VAN FOGA. 

Szép. Fehér. Erős. Reszelős. És irtó büszkék vagyunk rá :)

...és mostantól minimum 32-ig meg sem állunk. Az más kérdés, ez hány évet vesz majd igénybe, de a folyamat innentől megállíthatatlan :)

 

Szerző: Gizibaba  2011.04.02. 22:03 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gizibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr412794748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása