Kisfiam, az nem úgy volt. Előszöris, naná, hogy felébresztettünk, mert 11-re kellett mennünk 4D ultrahangra, ugyanis a Mancit kellett szigorúan ellenrőrizni nyakiredő ügyileg, ujjszámlálás ügyileg és szervcsekkolási szempontból is megközelítve végülis megnyugodva távozni onnan, ahol igenis jártál már. Egy csomószor. Nyilván azért nem emlékszel, mert eszed ágában nem volt ébren lenni, sőt, ha neadjisten mégis felpiszkáltunk, méltatlankodva menekültél be a méhlepény alá, ahonnan hosszas könyörgések, csoki, innivaló, és szőlőcukor ellenére sem voltál hajlandó előjönni. Juszt sem. 

A 4Dnéni annyira sajnált minket, hogy több ingyenes ismétlőalkalmat is felajánlott, de igazán sikerrel akkorsem jártunk :) Azonban legalább Te szégyellős nem lévén azonnal leleplezted, hogy bizony rosszul gondoljuk Emmaságodat: itt bizony Botkó lakik, slussz-passz. Kisfiam, az arcod tabu maradt, de férfiasságod az első pillanatokban kiderült - remélem, ezt 18éves korodig azért párszor még végiggondolod...

A Manci a tesód. Létező személy, csak még testen belüli élmény. Az anyukád testén belül található, közvetlenül annak a hasfalnak a belső oldalán, amelyen Te olyan előszeretettel ugrándozol, nap mint nap. Nemsokára számodra is kiderül ám, hogy nem kamuzok: Manci vissza fog bokszolni. Én szóltam. :)

Különben semmi különös, szerencsére: a Manci, aki még simán lehet Mirkó, teljesen jól elszórakoztatja magát odabent. A méretei tankönyviek, a játékai (=köldökzsinór, méhlepény) szintén, megszámoltuk az összes ujját, és ellenőriztük az etalon szívhangját is. Örültünk vala néki :)

Aztán pedig otthagytunk egy nagyobb összeget a babaáruházban, nem sokkal később egy kisebbet a másikban, majd boldog elégedettséggel fékeztünk le otthonunk előtt, hogy anya ájultan zuhanjon be másfél órára az ágyba, mígnem Yokkermokk félkézzel is elszórakoztatta az apukáját, olyan remek feladatokat kitalálva neki, mint átpisilésből eredeztethető teljes kültakarócsere, és kiadós nekikeseredés okán instant orvosolandó akut éhezés. Ez a bekezdés egyetlen mondat, ami lassan tradicionális kereteket ölt ebben a blogban. Mint ahogyan a rövid, velős, mindenre kiterjedő bejegyzések is, amelyek legutóbbiját (vagyis a jelenlegit) egyetlen huszárvágással be is rekesztem, ugyanis gyermekalvás okán felmerülő filmnézési lehetőség komoly esélye forog fenn.

Úgyhogy. 

 

Szerző: Gizibaba  2011.02.10. 21:39 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gizibaba.blog.hu/api/trackback/id/tr742652566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása